Partneri – dobavljači

Ilip, Italija

PP i PET ambalaža, posudice od 125, 250, 400, 500, 750 i 1000g. Rješenja za pakiranje svih vrsta voća i povrća.
ALveole – podloške 30x40cm, 30x50cm i 40x60cm za jabuku, krušku Williams, Santa Maria i Abate Fetel.


Graziani, Italija

Estrudirane mrežica za pakiranje voća i povrća, specijalne estrudirane mrežice za strechiranje paleta, kutnici za palete i ukrasni papir za pakiranje voća i povrća.


Ciesse Paper, Italija

Ekološka ambalaža za pakiranje voća i povrća. Asortiman posudica i podloški raznih dimenzija izrađenih od kartona, drveta, prešane celuloze.


Simonetti Adamo S.r.l.

Repromaterijali za proizvodnju u plastenicima: kopče za vezanje rajčice, špule sa špagom za vezanje, držači rodnih grana, držači folije, spojnice za cijepljenje lubenica i rajčica.


Tecnografting S.r.l.

Proizvodnja najšireg asortimana spojnica za cijepljenje svih vrsta kultura koje se proizvode pomoću cijepljenih presadnica: lubenice, rajčice, patliđan, paprika i dr.


HerkuPlast, Njemačka.

Plastični kontejneri za sjetvu povrća i proizvodnju presadnica. Veliki izbor tipova kontejnera sa konusnim rupama i specijalnih za sjetvu sa sijačicama – linijama za sjetvu u kontejnere.

Van der Tang Flowerbulbs, Njemačka.

Kompletan asortiman lukovičastog cvijeća: tulipani, zumbuli, gladiole, narcisi, ljiljani i drugo. Specijalizirana firma za velika pakiranja za kounalna poduzeža i profesionalnu proizvodnju.


Agrofinal S.R.O., Slovačka

Proizvodač ručnih sijačica MiniMistral za sjetvu sjemena povrća, te ručnih kutivatora MiniMistral za međurednu kultivaciju povrća.


Nivola B.V., Nizozemska

Evaporatori za sumpor (sumporače) za dezifekciju plastenika i za suzbijanje pepelnice na povrću i cvijeću u plastenicima. Ovo je najbolje riješenje za dezinfekciju plastenika i staklenika zato što samo sumpor u plinovitom stanju može doći do svih mjesta gdje se nalaze razne spore gljivičnih bolesti. Osim toga nije ne važna činjenica da sumpor ne spada u otrove, pa je njegova primjena dozvoljena u ekološkoj proizvodnji.


Unitec S.p.A., Italija

UNITEC je lider u proizvodnji linija za kalibriranje, sortiranje i pakiranje svježeg voća i povrća. Raspon linija koje danas UNITEC nudi, prema tehnologijama obrade i vrstama voća i povrća, najveći je na tržištu. Njihove tehnologije, strojevi i linije koriste se u 40 zemalja svijeta. U proizvodnom programu su strojevi i linije za: jabuku, breskvu, nektarinu, mandarinu, limun, kiwi, krušku, marelicu, šljivu, trešnju, rajčicu i dr. Kapacitet linija, način i vrste kalibriranja i pakiranja se radi prema potrebama i željama kupca – naručitelja. Od linija za manje proizvođaće, do linija najvećih kapaciteta.


Italdibipack, Italija

Flowpack strojevi za pakiranje voća i povrća u posudice i ovijanje u najlon foliju. Može raditi i druge vrste pakiranja u najlon folije.


Pakfrut, Italija

Strojevi i linije za pakiranja voća i povrća. U asortimanu su praktična rješenja za sve vrste voća i povrća.


Wanjet A.B.

Vodeći svjetski proizvodač aparata za zaštitu bilja od bolesti i štetnika u zatićenim prostorima. Zamagljivači za zaštitu u plastenicima, koji rade bez prisustva čovjeka jer im se rad programira uz pomoć tajmera ili mikroprocesora. Također proizvode prskalice visokog pritiska od 100-200 bara. Najnovija generacija aparata za zaštitu su roboti koji se koriste u velikim objektima sa hidroponskom proizvodnjom.