Dobro došli u Nibon pak

Iz okvira generalne djelatnosti proizvodnje voća i povrća posebno razvijamo dvije djelatnosti:

Tehnologije, oprema i linije za pakiranje svježeg voća i povrća.
S berbom voća i povrća završava jedna faza, a počinje druga, po mnogo čemu važnija od prve.
Druga faza je uskadištenje, čuvanje, sortiranje i pakiranje. Ovdje nudimo savjete i projektna riješenja za izbor opreme za sortiranje, kalibriranje i pakiranje prema određenim kanalima prodaje.
Uz ponudu opreme, manjih i većih pakirnica i čitavih linija za pakiranje voća ili povrća, nudimo i ambalažu za pakiranje prema zahtjevima kupaca.
Naš cilj je ponuditi kupcima pomoć u traženju riješenja za pakiranje, nudeći uvijek suvremenija i bolja tehničko-tehnološka riješenja od onih koji se već nalaze u praksi.

Tehnologije proizvodnje u zaštićenom prostoru (plastenici i staklenici).
Oprema i strojevi, te razni repromaterijali i pomoćna sredstva s kojima se izvodi proizvodnja u plastenicima, određuju višu ili nižu razinu proizvodnje, a to znači prinose gajene kulture, troškove proizvodnje i u konačnom cijenu koštanja.
U našoj ponudi su suvremena oprema, strojevi i pomoćna sredstva, koje koriste Europski proizvođači.

Tko je Nibon pak?

Misija naše tvrtke
Znanje, isustvo i rad glavni je moto u poslovanju naše tvrtke.
To je načelo po kojem vodimo i razvijamo tvrtku. Okvir našeg djeovanja su suvremene tehnologije poljoprivredne proizvodnje, a uže područje je proizvodnja voća i povrća. Kontinuirano pratimo razvoj tehnologija i vršimo njihov transfer u našu praksu, te tako stvaramo mogućnosti za konkurentnost na tržištu.
Generalne djelatnosti tvrtke
Tehnologije, oprema i linije za pakiranje svježeg voća i povrća.

Tehnologije proizvodnje u zaštićenom prostoru (plastenici i staklenici).
Djelovanje tvrtke
Nibon pak je organiziran na najracionalniji način u svim segmentima svoga djelovanja. Imamo uravnotežen odnos iskusnih stručnjaka agronoma i mladih ekonomista i informatičara sposobnih da vam daju kvalitetnu uslugu u ponudi, edukaciji i servisu.

Moto naše tvrtke

Znanje 90%
Iskustvo 95%
Predanost radu 100%

Naši partneri